adv231

ارکستر سمفونیک تهران با «فراسوی مرزها…» روی صحنه می‌رود

ارکستر سمفونیک تهران در نخستین اجرای رسمی خود در سال ۱۴۰۵،...

موسیقی آرمانی -حمیدرضا پورعابدابیانه :ارکستر سمفونیک تهران در نخستین اجرای رسمی خود در سال ۱۴۰۵، با رهبری مهمان امید محرابی و با رویکردی تازه در حمایت از رهبران جوان، در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

بنابر اعلام بنیاد رودکی، این اجرا در ادامه سیاست‌های نوین شورای هنری ارکستر سمفونیک تهران برگزار می‌شود؛ سیاستی که پس از تمرکز سال گذشته بر حمایت از آهنگسازان جوان، در سال جدید فرصت حضور و تجربه‌اندوزی را برای رهبران جوان ارکستر فراهم کرده است.

کنسرت «فراسوی مرزها…» نخستین گام در این مسیر حمایتی است و امید محرابی به عنوان رهبر مهمان، رهبری ارکستر سمفونیک تهران را در این برنامه بر عهده خواهد داشت.

در این اجرا آثاری از آهنگسازان برجسته موسیقی کلاسیک جهان و ایران از جمله لودویگ فان بتهوون، پیوتر ایلیچ چایکوفسکی، فکرت امیروف و حشمت سنجری اجرا خواهد شد. همچنین بخش‌هایی از اپرای مشهور «کاوالریا روستیکانا» اثر پیترو ماسکانی نیز در برنامه این کنسرت قرار دارد.

انتخاب عنوان «فراسوی مرزها…» نیز بر نگاه بین‌المللی این برنامه و تلاش برای ایجاد گفت‌وگویی فرهنگی از مسیر موسیقی تأکید دارد؛ اجرایی که با کنار هم قرار دادن آثاری از فرهنگ‌ها و دوره‌های مختلف، مخاطبان را به سفری در میان سبک‌ها و روایت‌های گوناگون موسیقی کلاسیک دعوت می‌کند.

کنسرت ارکستر سمفونیک تهران با عنوان «فراسوی مرزها…» پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ساعت ۲۱ در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

گواهی ثبت در سامانه جامع رسانه های کشور

درباره ی آرمانی

  پایگاه خبری تحلیلی ( تخصصی ) موسیقی آرمانی با مجوز رسمی  78189 ازمعاونت مطبوعات و خبرگزاری های داخلی سعی دارد در فضایی فرهنگی و بر اساس قوانین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مخاطبان را به سمت موسیقی فاخرهدایت کرده و گامی به سوی پیشرفت موسیقی ایران بردارد .

مجوز مطبوعاتی

2